Spletno oglaševanje in marketing

Naše podjetje se že vrsto let ukvarja s spletnim oglaševanjem in marketingom za različna slovenska podjetja.

Oglaševanje na svetovnem spletu je zelo učinkovit kanal za podjetja, ki se ukvarjajo s spletno prodajo ali storitvami, B2B podjetjem pa ponuja številne priložnosti za pridobivanje kakovostnih leadov. Oglaševanje na socialnih omrežjih omogoča natančno ciljanje občinstva s personaliziranimi oglasi, ki lahko služijo povečanju prodaje ali prepoznavnosti blagovne znamke.

Če želimo uspeti, moramo najprej sploh verjeti, da lahko uspemo.

~Michael Korda~
gibitus.si


SOCIALNA OMREŽJA

Digitalni marketing se vse pogosteje odvija ravno v tej obliki. Družbena omrežja (Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter, TikTok, …) so namreč odlična oblika doseganja in povezovanja z vašimi ciljnimi skupinami
gibitus.si


VSEBINSKI MARKETING

Digitalni marketing je pogosto tudi izvajan v obliki vsebinskega marketinga. Je izraz, ki stoji za nabor različnih trženjskih strategij, taktik in tehnik, ki targetirajo določeno ciljno publiko. Cilj vsebinskega marketinga je, s potencialno stranko, vzpostaviti interakcijo – dialog.
gibitus.si


EMAIL MARKETING

Email marketing predstavlja enega izmed bolj personaliziranih načinov targetiranja ciljnih kupcev. Z njim nareč ostajamo v stiku s svojo publiko (ker jih nagovarjamo direktno) in jim dajemo občutek ekskluzivnosti (ker prejemajo ponudbe, ki jih tisti, ki niso prijavljeni na email listo, ne). Podjetja se te oblike poslužujejo predvsem zato, ker je zelo poceni in ker je rezultate email marketinga zelo enaostavno meriti.